Egészségügy

Még 36 polgárnál igazolták a koronavírus jelenlétét

TV Bečej Redakcija | 2020. november. 24. | 18:37 | Egészségügy

Még 36 polgárnál igazolták a koronavírus jelenlétét

Óbecse községben az elmúlt 24 órában a koronavírus jelenlétét még 36 polgár esetében igazolták. A Vajdasági Közegészségügyi Intézet adatai alapján, Óbecse község területén kedd délutánig, 191  Covid-19-el fertőzött polgárt regisztráltak.

Az óbecsei Egészségház Covid rendelőjében 29 polgárt teszteltek szerológiai gyorsteszttel, melyek közül 13 esetében igazolták a koronavírus jelenlétét.

47 antigén tesztet végeztek el, közülük 17-en pozitívak a Covid-19-re.

Az elmúlt 24 órában 95 PCR tesztmintát küldtek elemzésre a Vajdasági Közegészségügyi Intézetbe, ahonnan 21 PCR teszteredmény érkezett, közülük hatan pozitívak a Covid-19-re.

Az elmúlt 24 órában senkit sem utaltak kórházi kezelésre.

Egyébként, a koronavírus jelenlétét 13 diák, és 18 tanügyi dolgozó esetében is regisztrálták Óbecse község területén. 201 tanuló és 39 általános- és középiskolás tanügyi dolgozó pedig karanténban van.

Emlékeztetünk arra, hogy az Óbecsei Egészségház Covid rendelőjében elvégzett gyorstesztek alapján, a járvány ezen hullámának kezdete, azaz június közepe óta, Óbecse községben, összesen 273 személy pozitív a koronavírusra.

Azokat a polgárokat, akiknél fennáll a Covid-19 fertőzés gyanúja, illetve akik feltételezhetően kapcsolatba kerültek fertőzött személyekkel, 14 napos karanténba helyezték.

Még több hír ebből a kategóriából