Privreda

Građanima džakovi za smeće za slučaj da im kante ne budu ispražnjene

Redakcija TV Bečej | 26. novembar. 2020. | 09:32 | Privreda

Građanima džakovi za smeće za slučaj da im kante ne budu ispražnjene

"Potisje-Bečej" obaveštava korisnike koji žive u individualnim stambenim objektima, a koji svoje smeće iznose u kantama, da će radnici u narednom periodu podeliti svetlo plave džakove od 120 litara, za slučaj da su im kante za smeće pune, a da se smeće u planiranim terminima ne može odneti.

Ove mere se preduzimaju zbog pogoršanja epidemiološke situacije na teritoriji opštine Bečej i povećanog broja obolelih radnika ili radnika u izolaciji, što "Potisju" onemogućava redovno odnošenje smeća u planiranim terminima. U preduzeću kažu da će se truditi da ove probleme u što kraćem vremenskom roku prevaziđu na najefikasniji moguć način, a korisnike mole za razumevanje i saradnju.

Obustavlja se rad sa strankama u sedištu "Potisja" do 11. decembra ove godine. Stranke se upućuju  na telefonsku i elektronsku komunikaciju sa preduzećem. U izuzetnim situacijama, stranke mogu telefonom zakazati dolazak u sedište "Potisja", uz preduzimanje svih propisanih epidemioloških mera.

Stranke se mogu obratiti "Potisju" putem telefona 021/6910-777, na mejl adresu potisje.finansije@stcable.net, porukom na fejsbuk stranici ili putem mobilne aplikacije "Potisja".

U preduzeću kažu da će o svim eventualnim daljim promenama građane obaveštavati blagovremeno putem medija, na veb sajtu "Potisja", na fejsbuk stranici i preko mobilne aplikacije.

Ostale vesti iz ove kategorije