Sport

KMF Bečej 2003 jesenji prvak Druge futsal lige Srbije

Vukašin Ljubojev | 30. novembar. 2020. | 11:34 | Sport

Futsaleri Bečeja su kao i fudbaleri iz našeg grada, minulog vikenda odigrali poslednje kolo jesenjeg dela sezone.

U 11. kolu Druge futsal lige Srbije, Klub malog fudbala Bečej 2003 ugostio je ekipu Leskovca, koju su nakon 40 minuta igre savladali rezultatom 4:2.

Iako ovaj rezultat deluje kao olako dobijena utakmica, za domaće je, kako kaže trener Šošo, ovo bio jedan veoma težak meč, u kojem su se plavi namučili kako bi osvojili nova tri boda i sa trideset bodova postali jesenji prvaci Druge futsal lige Srbije.

Ekipa Leskovca je u nedeljnom meču otpočela ali i završila sa pogocima. Prvi gol postigli su dvadesetak sekundi pre kraja prvog dela meča za 0:1, strelac Vukojević, dok su poslednji gol postigli takođe u poslednjim sekundama ali drugog dela utakmice iz najstrože kazne, strelac je ovog puta bio Stefanović.

Kada je reč o golovima postignutim od strane Bečeja, u listu strelaca upisao se Novaković sa het-trikom i Arđeljan.

Marko Novaković golove je postigao u 21, 22. i 30. minutu, dok je Arđeljan poslednji gol za plave postigao u 34. minutu.

Nakon ovog meča Bečej je ubedljivo prvi sa 30 bodova, odnosno sa jednim porazom i deset pobeda. Ipak, očekivanja pred početak sezone nisu bila da će plavi ubedljivo biti prvi na tabeli, iskren je Šošo.

Tek nakon sastanaka uprave kluba, biće poznato kada će se početi sa treninzima, ali i da li će biti dolazaka i odlazaka igrača. Ono što je sigurno, jeste da se u drugom delu sezone očekuje mnogo teži raspored i daleka gostovanja.

KMF Bečej 2003 jesenji prvak Druge futsal lige Srbije
Ostale vesti iz ove kategorije