Turizam

Milan Onjin: „Prioritet umrežavanje i promocija Bečeja na društvenim mrežama“

Redakcija TV Bečej | 3. decembar. 2020. | 08:00 | Turizam

Novoimenovanog direktora Turističke organizacije opštine Bečej, Milana Onjina na novom radnom mestu zatekla je nezavidna situacija, izazvana epidemijom korona virusa.

Ove godine otkazane su sve manifestacije po kojima je Bečej itekako prepoznatljiv. Direktor je zajedno sa svojim saradnicima, odlučio da iskoristi ovo vreme kako bi radio na prepoznatljivosti turizma i Turističke organizacije na društvenim mrežama. Kako kaže, kreću od nule - redizajniraju sajt, pripremaju novu FB stanicu da bi putem društvenih mreža, što bolje promovisali opštinu Bečej.

Onjin je rekao da su prioriteti umrežavanje svih činioca društvenog života opštine, radi uspostavljanja što bolje saradnje i zajedničkih nastupa na svim predstojećim manifestacijama.

Što se tiče finansiranja, kaže da u novom budžetu neće biti nikakvih iznenađenja. Očekuje se dobra saradnja sa lokalnom upravom, sa kojom će zajedničkim snagama raditi oko novih projekata i ideja. Svakako najčuvenija bečejska manifestacija „Bečej noću“ uz još nekoliko koje se planiraju, neće izostati naredne godine, optimističan je direktor Turističke organizacije opštine Bečej.

Milan Onjin: „Prioritet umrežavanje i promocija Bečeja na društvenim mrežama“
Ostale vesti iz ove kategorije