Közélet

Közvelhívás a katonai nyilvántartásba-vételre

TV Bečej Redakcija | 2021. január. 14. | 7:21 | Közélet

Közvelhívás a katonai nyilvántartásba-vételre

A Szerb Köztársaság Honvédelmi Minisztériuma felkér minden 2003-ban született és 1991-től 2002-ig korosztályba tartozó és ennél idősebb férfit, akiket még nem vettek  katonai nyilvántartásba, hogy jelentkezzenek a katonai nyilvántartásba bejegyzendő, jogszabályban előírt kötelezettség teljesítése céljából, amelyet 2021. január 18-tól 2021 február 28-ig végeznek, 9 és 15 óra között, a Honvédelmi Minisztérium irodáiban, a lakóhely szerinti önkormányzat területén.

A jelentkezésre magukkal kell vinniük személyi igazolványukat, illetve egyéb személyes dokumentumot, amely alapján igazolható a személy indentitása.

A külfödön tartózkodó regruták kötelesek jelentkezni a Szerb Köztársaság illetékes diplomáciai és konzuli képviseleténél, a katonai nyilvántartásba-vétel céljából.

A katonai nyilvántartásba-vételről részletes információk a Honvédelmi Minisztérium honlapján találhatók, ahol letölthető a katonák nyilvántartásba-vételére és a sorkatonák bejegyzésére vonatkozó kérdőív is.

Emlékeztetjük Önöket, hogy Óbecse község területén a Honvédelmi Minisztérium irodája a Topolyai út 1-es szám alatti címen található.

Még több hír ebből a kategóriából