Sport

Fudbal: Prvoligaši savladali Bečejce u prvoj pripremnoj utakmici

Vukašin Ljubojev | 12. jul. 2021. | 9:32 | Sport

Omladinski fudbalski klub Bečej 1918 poražen je na Gradskom stadionu kraj Tise u prvoj pripremnoj utakmici od novajlije u Prvoj ligi Srbije Mladosti GAT iz Novog Sada rezultatom 0:4.

U premijernom meču na svom stadionu, ekipa Bečeja nastupila je sa 22 igrača, odnosno sa dve postave. Priliku da zaigraju u prvom delu meča imali su Milovanov, Novevski, Jelenković, Vorgučin, Preradov, Tutnjević, Krainović, Savanović. Vinović, Topić i Tomčić, dok su u drugom poluvremenu na terenu viđeni Zuvić, Milin, Bajić, Tatić, Martin Jelić, Mastilo, Vlaučin, Tomić, Božičić, Kobiljski i Bratislav Jelić.

Što se tiče samih golova, Novosađani su već u petom minutu sa jedanaesterca postigli prvi gol, strelac Remić. Do drugog gola čekalo se desetak minuta, kada se u listu strelaca upisuje i Vidakov, za konačnih 0:2 u prvom delu meča.

U drugom poluvremenu slična situacija, gosti već na samom startu, odnosno u trećem minutu preko Sekulića tresu mrežu Bečeja, a onda opet za nekih desetak minuta postavljaju konačnih 0:4, strelac poslednjeg gola Dražić.

Naredna pripremna utakmica koja očekuje ekipu Bečeja igra se u subotu sa Hajdukom iz Kule.

Fudbal: Prvoligaši savladali Bečejce u prvoj pripremnoj utakmici
Ostale vesti iz ove kategorije