Sport

Elkezdődött az „Újfalu“ Óbecse 2020 hagyományos labdarúgó torna

Ljubojev Vukašin | 2020. június. 24. | 7:35 | Sport

Kedden kezdődött a hagyományos „Újfalu“ Óbecse 2020 labdarúgó torna, a piac melletti pályán, Óbecse ezen részén.

A versenyhez kapcsolódó érdekes statisztika az, hogy néhány évvel ezelőtt, a tornán 4-6 csapat vett részt, tavaly 8 csapat, idén pedig 14 csapat versenyez, tehát a szervezők joggal számítanak arra, hogy jövőre ez az újfalusi verseny, az egyik legtömegesebbé válik városunkban.

A sportrendezvény szervezője Barta Ottó, továbbá Óbecse község, Óbecse község Sportszövetsége és a „Testvériség-Egység“ Harmadik Helyi Közösség.

A szervezők elmondása szerint a torna célja az, hogy a környékbeli csapatok barátkozzanak, új ismeretségek, barátságok szülessenek, tapasztalatot cseréljenek, és tömegesítsék ezt a sportrendezvényt, végül pedig természetesen a csapatok versenye.

A torna résztvevői 15-től 50 éves korosztály képviselői. A csapatokat 12 plusz két játékos alkotja, míg a pályán 5 plusz 1 játékos játszik. A félidők kétszer 20 percesek,  a focisták mellett pedig egy hölgy is szerepel a házigazdák csapatában, Sava Vadaski mellett, aki ennek a tornának a többéves bajnoka. Milana Dimitrijević csak dícsérő szavakkal illeti a szervezést és magát a tornát.

A torna minden nap 18 órakor kezdődik, és a jövő hétvégéig tart, amikor várhatóak a döntő mérkőzések, míg ugyanezen a hétvégén, július 4-én és 5-én tartják meg, e sport valamivel fiatalabb rajongóinak versenyét.

Az érdeklődő fiatal csapatok jelentkezhetnek és minden további információt is megkaphatnak a 064/506-79-22-es telefonon, illetve személyesen a tornán, vagy pedig Óbecse község Sportszövetségében.

Elkezdődött az „Újfalu“ Óbecse 2020 hagyományos labdarúgó torna
Még több hír ebből a kategóriából