Turizmus

A hagyományos találkozó helyett az oldtimer rajongók közgyűlésen vettek részt

Bogdanović Zorana | 2020. szeptember. 14. | 8:16 | Turizmus

Az Óbecse-Törökbecse Odtimer Klub sorrendben kilencedik éves közgyűlése volt az alkalom arra, hogy a régi autók szerelmesei újra találkozzanak, a Felsőpark közelében, Óbecsén.

Bár idén, az aktuális járványhelyzet miatt, nem volt gépjárműtalálkozó, sokan kihasználták az alkalmat, és a közgyűlésre oldtimereikkel jöttek el,  ünnepélyesebbé téve ezt a hagyományos összejövetelt.

A régi Opel-tulajdonosok részére, az elmúlt szombat különleges nap volt – egyfajta ünnepnap, magyarázta Szilágyi Attila, az Óbecse-Törökbecse Oldtimer Klub elnöke.

Az óbecsei és a törökbecsei klubtagok mellett, a közgyűlésen részt vettek a klub barátai is egész Vajdaságból és Szerbiából. A program az Óbecse közelében lévő halászcsárdában folytatódott, ahol díjakat osztottak ki, az oldtimer gépjárművek két kategóriájában.

A restaurált autók kategóriájában az első díjat egy  Golf 1-es márkájú gépjármű nyerte Szabadkáról,  a második díjat egy Opel Kadett kapta Ćuprijából, a harmadik díj pedig egy Zastava 750-es-nek jutott Szabadkáról.

A nem restaurált gépjárművek kategóriájában az első díjat egy zombori Peugeot nyerte el, második helyezett egy Szpacsek autóé lett Újvidékről, a harmadik díjat pedig a Stara Pazova-i Volvo Amazon gépjármű vitte el.

A klubban elmondták, hogy nagyon várják már a motorosversenyeket, hogy tovább folytathassák a tavalyi sikereket.

A hagyományos találkozó helyett az oldtimer rajongók közgyűlésen vettek részt
Még több hír ebből a kategóriából