Turizmus

„Női sarok” mint az Őszi Virágpiac nyitánya

Ljubojev Vukašin | 2020. szeptember. 22. | 10:23 | Turizmus

A Biber Polgárok Egyesülete hétfőn és kedden, megszervezte hagyományos „Női sarok” elnevezésű rendezvényét, amely idén, a szervezők elmondása szerint, az Őszi Virágpiac nyitánya volt.

Óbecse belvárosában, ezen a hagyományos, eladással egybekötött kiállításon, különféle kézimunkát, egyedi ékszereket, házi készítésű szappanokat, süteményeket és sok más egyedi és kézzel készített terméket lehetett vásárolni.

A rendezvényen az összes említett termék mellett, voltak kézzel készített ruházati cikkek, gyermekek, nők és férfiak számára, a hímzés, a szövés,a  varrás és a horgolás régi, hagyományos technikái szerint, természetes anyagokból, különböző motívumokkal díszítve.

Egy kragujeváci stúdió tulajdonosa elmondta, hogy termékeit most először állította ki Óbecsén, de biztos abban, hogy kézműves termékeivel újra meglátogatja városunkat az Őszi Virágpiacon.

Az úrszentiváni Dejan Dimitrijević volt az egyetlen hírnöke az Őszi Virágpiacnak, aki szobanövények és udvari, kerti növények, számos érdekes és nálunk, de a világon is igen népszerű példányával szerepelt a kiállításon, melyeket a „Resava Dimitrijević” faiskolából hozott Óbecsére.

Az Őszi Virágpiacot, október második felében szervezik meg Óbecse belvárosában, mondták a Biber Polgári Egyesületben.

„Női sarok” mint az Őszi Virágpiac nyitánya
Még több hír ebből a kategóriából