Turizmus

Milan Onjin:”Prioritás Óbecse népszerűsítése a közösségi hálókon”

TV Bečej Redakcija | 2020. december. 3. | 08:00 | Turizmus

Óbecse község Idegenforgalmi Szervezetének újonnan kinevezett igazgatóját, Milan Onjint új munkahelyén, a koronavírus járványhelyzet miatt kialakult, áldatlan állapot várta.

Idén minden nagyobb rendezvényt lemondtak, melyekről Óbecse ismert. Az igazgató ezért munkatársaival együtt úgy döntött, hogy ezt az időt arra használja ki, hogy a turizmus és az Idegenforgalmi Szervezet közösségi hálókon való ismertté tételén dolgozzon. Elmondása szerint, a nulláról indulnak – felújítják a honlapot, új Facebook oldalt nyitnak, annak érdekében, hogy Óbecse községet, minél szélesebb körben népszerűsítsék a közösségi hálón keresztül.

Onjin azt is mondta, hogy a prioritások közé tartozik, a közösségi élet összes tényezőjének hálózatba kapcsolása Óbecse községben, annak érdekében, hogy a lehető legjobb együttműködést és közös megjelenést alakítsanak ki, az összes előttünk álló rendezvényen való közös szereplésre.

Ami a finanszírozást illeti, szerinte nem lesz meglepetés az új költségvetésben. Jó együttműködés várható az önkormányzattal, amellyel új projekteken és ötleteken dolgoznak együtt. Minden bizonnyal a leghíresebb óbecsei rendezvény, az Óbecse éjjel, valamint a tervezett összes többi esemény, jövőre nem marad el, nyilatkozta derűlátóan, Óbecse község Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.

Milan Onjin:”Prioritás Óbecse népszerűsítése a közösségi hálókon”
Még több hír ebből a kategóriából