Turizmus

Az MK Group február végéig „kilép” a Fantast kastélyból

Ljubojev Vukašin | 2021. február. 12. | 8:13 | Turizmus

Óbecse község tárgyalások sorozatát kezdeményezte a Matica Srpska-val és a potenciális bérlőkkel, akik a Fantast kastély vendéglátásával foglalkoznának, mivel az MK Group-nak már nem érdeke, hogy ezt a tevékenységet végezze ezen a helyen – mondta Óbecse község első embere, Dragan Tošić.

Az tény, hogy Bogdan Dunđerski csodálatos épülete a Matica Srpska tulajdona, és Óbecse község nem rendelkezhet felette. A helyi önkormányzat azonban aktívan részt vesz az újonnan kialakult helyzet megoldásában.

A helyi önkormányzat azt szeretné, ha a Matica Srpska hosszabb időre bérbeadná a Fantast kastélyt egy potenciális vendéglátósnak, akinek beruházásai az objektum rekonstrukciójába, hosszú távon kifizetődőek lennének, mondta Tošić.

Márciustól a Fantast  étterme már nem működik, és nem lesz lehetőség szoba bérlésére, vagy az épület belsejének meglátogatására sem. Tošić azonban hozzátette, hogy a lovarda a lovakkal és a kastély környéke, a polgárok és a látogatók rendelkezésére áll.

Óbecse község első embere meg van győződve arról, hogy a nyárra új bérlőt találnak, aki átveszi a vendéglátói munkát,  Bogdan Dunđerski messze földön híres birtokán.

Az MK Group február végéig „kilép” a Fantast kastélyból
Még több hír ebből a kategóriából