Sport

A palánkai csapat felett aratott győzelem után, következik a turjai vendégszereplés

Ljubojev Vukašin | 2021. április. 22. | 9:33 | Sport

A bácsföldvári Vojvodina futballistái szerdán saját pályán, 4:2-re legyőzték a palánkai Krila Krajine csapatát, így az újabb három ponttal, a Sever Vajdasági Liga tabellájának negyedik helyére kerültek.

Három meccs és három vereség után, gólok nélkül, erre a győzelemre nagy szükségük volt a játékosoknak, annak érdekében, hogy a csapatszellem és a lelkesedés, újra a megfelelő szintre kerüljön a következő mérkőzések előtt, szögezte le Dabižljević edző.

Ami magát a 26. forduló meccsét illeti, az első 45 percben volt néhány félesély mindkét csapat részéről, amelyek megvalósulatlanok maradtak, míg a mérkőzés második félidejében igazi gólözön volt látható.

Az első gólt a házigazdák szerezték, az 54. percben, amikor Jelić Dimitrije Ilćnek továbbított labdáját az a 16-os szögletéből az ellenfél hálójába juttatta. 1:0.

A meccs második gólja az 57. percben született, amit ezúttal a vendégek szereztek. Babin kilőtt labdája, David Kudrićot találta el, akiről leppantanva Pandurovhoz jutott, akinek sikerült a Vojvodina hálójába juttatni a labdát, és 1:1-re kiegyenlíteni.

Három perc múlva pedig már át is vették a vezetést, a gólszerző Batinica volt, aki nagy távolságból talált a Vojvodina hálójába, a 60. percben.

És ugyancsak három perc kellett a házigazdáknak is, hogy kiegyenlítsenek. A gólszerzők listájára a 63. percben, Bojan Ćulum iratkozott fel, az állás 2:2 lett.

A Jelić ellen elkövetett szabálytalanság miatt, a 75. percben a játékvezető tizenegyest ítélt, David Kudrić hajtotta végre a büntetőrúgást, és a Vojvodina ismét átvette a vezetést. A rendes játékidő utolsó percében Dimitrije Ilić, aki megnyitotta a gólsorozatot, ezúttal a mérkőzés hatodik góljával, zárta is azt.

A Sever Vajdasági Liga 27. fordulójában, a Vojvodina játékosaira nehéz vendégszereplés vár, a szomszédos Turjára utaznak, ahol az ottani, már jól ismert Mladost csapatával mérkőznek meg, akik jelenleg 54 ponttal, a tabella második helyét foglalják el.

A palánkai csapat felett aratott győzelem után, következik a turjai vendégszereplés
Még több hír ebből a kategóriából