Sport

Bečej KKK: Újabb sikerek a Szerbiai Kupán

Ljubojev Vukašin | 2021. április. 27. | 8:49 | Sport

Az óbecsei kajakosok figyelemreméltó eredményeket értek el a Collagenfix Szerbiai Kupaversenyen, a Száva folyón, az Ada Ciganlija-n.

A juniorok közül az 1000 méteres K-1 futamon Filip Ratkov negyedik lett, 200 méteren harmadik, 500 méteren pedig a hatodik helyen végzett. A szeniorok kategóriájában 1000 méteren a K-1 –en Marko Tomićević ötödik lett, ugyancsak a szeniorok közül a 200 méteres K-1 futamon a B döntőben Aleksandar Hadnađev negyedik lett, ugyanezen a távon és ugyanebben a kategóriában, viszont az A döntőben, Luka Stojkov a hetedik helyen végzett, Miloš Stojkov pedig a nyolcadikon.

A szeniorlányok kategóriájában,  200 méteren K-1-en, az A döntőben, Biljana Relić második lett, a szeniorok közül az 500 méteres K-1 futam B döntőjében, Luka Stojkov első helyezést ért el, Miodrag Ikadinović pedig második lett.

A háromnapos versenyen 130 résztvevő evezett, 80 versenyszámban, három kategóriában (kadétok, juniorok, szeniorok) három távon (1000, 200 és 500 méteren).

A legizgalmasabbak a 200 méteres versenytávok voltak a szeniorok kategóriájában, amelyen az óbecsei versenyző, Marko Novaković lett a győztes, aki a zemuni Zmaj klubnak evez, Marko Dragosavljević lett a második,  Nebojša Grujić pedig harmadik helyezést ért el.

Csütörtökön Strahinja Stefanović, Marko Dragosavljević, Marko Novaković és Nebojša Grujić, a bulgáriai Plovdivben két helyért harcol majd a szegedi Világkupára vezető nemzeti válogatottban.

Ami a Bečej Kajak-Kenu Klubot illeti, a beiratkozás folyamatban van, minden érdeklődő szülő eljöhet a gyerekével minden nap, és megnézheti, hogyan zajlanak az edzések.

 

Bečej KKK: Újabb sikerek a Szerbiai Kupán
Még több hír ebből a kategóriából