Sport

A HSB bemutatta programait Óbecse központjában

Ljubojev Vukašin | 2021. június. 15. | 10:33 | Sport

Óbecse polgárainak az elmúlt hétvégén lehetősége volt megismerkedni a High-tech Sportbázis (HSB) kalandprogramaival, amely nemrég nyílt meg a városközpontban.

A promóciós nap részeként az érdeklődő látogatók kipróbálhatták a HSB járműveit is, valamint  kedvezményes áron foglalhattak időpontot a szórakoztató és szabadidős programokra.

A HSB edzők az érdeklődő polgároknak megmutatták hogyan kell irányítani a segway-t,  a ranger-t, az e-bike-t, a hill-dog-ot, az e-coaster-t. Egyúttal kipróbáhatták magukat a csoportos programokban, mint pl. a buborékharc, az íj és nyíl harc, vagy a lézerharc.

A HSB beltéri játékokat is kínál, mint amilyen a Lehetetlen küldetés, a Pánikszoba,  a Wild West Winchester-játékok, amelyek kollektív munkát igényelnek, ezért csapatoknak ajánlott.

Kínálatukban szerepelnek továbbá nyári programok is, melyek keretében az érdeklődők élvezhetik a Tiszát, az év legforrób évszakában: kajakozhatnak, kenuzhatnak, Jet-ski-hetnek, gumifánkon utazhatnak, amelyeket csónak húz. A Sportbázissal kapcsolatos további információkat, a programokról, a biztosításról, a foglalásokról, megtalálhatják a hsb.rs weboldalon.

A HSB bemutatta programait Óbecse központjában
Még több hír ebből a kategóriából