Sport

Óbecse új műfüves labdarúgó pályát kapott 400.000 euró értékben

Ljubojev Vukašin | 2021. június. 17. | 11:11 | Sport

Az újonnan kiépített műfüves  labdarúgó pályát, amely a Bečej 1918 Ifjúsági Futball Klubhoz tartozó sportkomplexum részét képezi, hivatalosan is megnyitották, a Tartományi Képviselőház elnökének, Pásztor Istvánnak, a topolyai TSC Labdarúgó Klub elnökének, Zsemberi Jánosnak, továbbá Óbecse község elnökének, Dragan Tošićnak, Óbecse Község Képviselő-testületi elnökének Kiss Igornak, valamint a Bečej 1918 Ifjúsági Futball Klub képviselőinek a jelenlétében.

A 400.000 eurós beruházásnak köszönhetően, az óbecsei klub minden generációjának lehetősége lesz minőségesen edzeni a nyár folyamán, de télen is. Ezen kívül a TSC Labdarúgó Klub mostantól számíthat a fiatal  futballista tehetségekre  a közvetlen közelben.

Az új és a központi pálya között, a védőkerítés mellett, montázs-lelátók lesznek elhelyezve, és reflektorokat is felszerelnek, így a focisták este is edzhetnek.

Óbecse község elnöke új beruházásokat jelentett be a sportkomplexum keretében.

Tošić elmondta, hogy a beruházást kísérő műszaki tervdokumentáció kidolgozása folyamatban van, Óbecse község pedig a megvalósításhoz szükséges forrásokat a jövő évi költségvetésben tervezi.

Óbecse új műfüves labdarúgó pályát kapott 400.000 euró értékben
Még több hír ebből a kategóriából