Turizam

Nakon uspešne sezone besplatan bazen za sve građane

Redakcija TV Bečej | 31. avgust. 2015. | 13:00 | Turizam

Broj kupača na otvorenim bazenima sportskog centra „Đorđe Predin Badža“ veći je u odnosu na prošlu godinu, zbog čega je ova sportska ustanova zadovoljna rezultatima ove sezone, rekao je direktor, Dejan Stanojev.

Dobrim rezultatima doprineli su i povoljni vremenski uslovi, ali i veliki broj sportskih ekipa koje su boravile u našem gradu za vreme priprema. Tim povodom, sportski centar je rešio da se oduži građanima na ukazanom poverenju.

Građani koji imaju kartice za otvoreni bazen moćiće da ih iskoriste i za kupanje na zatvorenom bazenu do prvog oktobra, rekao je Stanojev. Za vreme gratis perioda neće biti noćnog kupanja. „Dom mladosti“, među Bečejcima poznatiji kao „Komarac“ ovog leta radio je u punom kapacitetu, a plan sportskog centra je da naredne godine ugosti još veći broj ekipa koje bi pripreme za predstojeću sezonu obavljale upravo u Bečeju.

U našem gradu će od sutra boraviti ženska vaterpolo reprezentacija Srbije i Turske, a svoj dolazak u petak potvrdio je i rukometni klub „Obilić“.

Nakon uspešne sezone besplatan bazen za sve građane
Ostale vesti iz ove kategorije