Turizam

Počela "Novosadska jesen"

Redakcija TV Bečej | 20. oktobar. 2015. | 15:51 | Turizam

Počela "Novosadska jesen"

Šef kabineta gradonačelnika Novog Sada Aleksandar Petrović prisustvovao je svečanom otvaranju 12. „Novosadske jeseni“ koju organizuje Pokret gorana Novog Sada uz podršku Gradske uprave za zaštitu životne sredine i Gradske uprave za privredu.

- Grad Novi Sad će nastaviti da podržava ovu manifestaciju koja je za dvanaest godina postojanja postala brend Novog Sada. Iz godine u godinu „Novosadska jesen“ uvrštava nove sadržaje i okuplja sve veći broj izlagača i posetilaca. Ova godina je od strane Ujedinjenih nacija proglašena za Međunarodnu godinu zemljišta, pa je to i tema ovogodišnjih predavanja i radionica. Organizatorima, Pokretu gorana Novog Sada, upućujem iskrene čestitke na dobro obavljenom poslu, sjajnoj organizaciji i raznovrsnom programu- rekao je Aleksandar Petrović i pozvao sugrađane da u što većem broju posete „Novosadsku jesen“ koja će biti otvorena za posetioce do subote 24. oktobra.

„Novosadska jesen“ je postala tradicionalna novosadska manifestacija zahvaljujući odličnoj saradnji sa izlagačima. U pitanju su najveći proizvođači i uvoznici cveća, sadnica, semenske robe, zaštitnih sredstava i prateće opreme za uređenje vrtova i enterijera, kao i proizvođača meda i zdravstveno-bezbedne hrane i rukotvorina starih zanata.

Izvor: Grad Novi Sad

Ostale vesti iz ove kategorije