Turizam

„Tanderbal 2018“; Bogat program na 2. festivalu na Tisi

Redakcija TV Bečej | 23. jul. 2018. | 16:04 | Turizam

Kao što je još marta ove godine najavljeno, trodnevni bečejski festival „Tanderbal“ održaće se od 3. do 5. avgusta na obali Tise. U okviru muzičkog programa za dobru atmosferu u večernjim časovima prvog dana manifestacije pobrinuće se grupa Kerber i Sanja Ilić i Balkanika, u subotu će nastupiti grupe Sigma i Galija, dok će u nedelju, 5. avgusta, prisutne zabavljati grupe Sveti gral i Džoker. Ono na šta su organizatori ove mlade manifestacije, koja je prošle godine proglašena za najuspešniju novu manifestaciju u Srbiji, posebno ponosni jesu mnogobrojni i raznovrsni dnevni programi i sadržaji koje donosi ovogodišnji „Tanderbal“ na Tisi.

Veliki izbor dnevnih sportskih i zabavnih sadržaja omogućiće da svako odabere program po svojoj meru, kažu organizatori manifestacije i podsećaju da je rok za prijavu za učešće u istim do 1. avgusta. Sve potrebne informacije oko prijave učesnika u interesantnim programima kao što su „Tiska girlanda“, „Natenane spust“, takmičenje za parove „Tiski cvet“, trka sa lubenicima ili plivački maraton, mogu se pronaći na fejsbuk stranicama Turističke organizacije opštine Bečej, „Tanderbala“ ili na sajtu turističke www.tobečej.rs .

Od propratnih dnevnih sadržaja na ovogodišnjem „Tanderbalu“ tu si i etnobazar, kajak miting, takmičenje u kuvanju riblje čorbe, izložba oldtajmer vozila, kao i programi za decu u vidu eko-radionica, muzičkih i kreativnih radionica i slično.

„Tanderbal 2018“; Bogat program na 2. festivalu na Tisi
Ostale vesti iz ove kategorije