Turizam

Bečejske zimske čarolije: Za svakog po nešto u centru grada

Vukašin Ljubojev | 28. decembar. 2018. | 13:23 | Turizam

Novogodišnja manifestacija „Dani Deda Mraza - bečejske zimske čarolije“ otvorena je juče na gradskom trgu i tajaće do nedelje 30. decembra.

U prepodnevnim satima sa radom je počeo Zimski bazar na kojem se mogu pronaći i kupiti raznoliki novogodišnji darovi, kao što su ikebane, kozmetika, slike, ukrasne sveće i prehrambeni proizvodi domaće radinosti. Pored klasičnih štandova posetioci se mogu u svakom trenutku okrepiti slanim ili slatkim proizvodima koje mogu pronaći na bazaru.

Svakog dana od 15 časova pa sve do večernjih sati najmlađi će imati prilike da uživaju u raznim kreativnim, sportskim i edukativnim radionicama gde će moći da se oprobaju u pravljenju maski, izradi origami ukrasa za jelku, ali i veoma zanimljivih snežnih kugli. Sve radionice se održavaju u zatvorenom šatoru ispred gradske kuće.

Pored radionica i predstava za najmlađe, sve prisutne očekuje bogat muzički program za koji će biti zaduženi dečiji bend i hor Bubamare, hor MŠ „Petar Konjović“, ali i muzičke grupe Fingerbeng, Skladište 58 i Banda drvena, koja večeras nastupa sa početkom od 20:30.

Bečejske zimske čarolije: Za svakog po nešto u centru grada
Ostale vesti iz ove kategorije