Turizam

„Ženski kutak“ po meri svih posetilaca

Vukašin Ljubojev | 13. februar. 2019. | 12:48 | Turizam

Udruženje građana „Biber“ organizovalo je sada već tradicionalnu manifestaciju pod nazivom „Ženski kutak“ koji je ovog puta posvećen Danu zaljubljenih. U centru Bečeja na ovoj tradicionalnoj izložbi prodajnog karaktera mogu se pronaći razne rukotvorine, unikatan nakit, domaći sapuni, kolači, ali i drugi proizvodi.

Bazar je koncipiran u skladu sa Danom zaljubljenih, stoga se i domišljatost izlagača i rukotvoraca kretala u tom pravcu, pa tako možete pronaći mnoštvo proizvoda u znaku i duhu ljubavi.

Pored klasičnih proizvoda Jelena Lazukić Kića iz Novog Sada, izlaže nesvakidašnje proizvode, odnosno umetnička dela koja stvara doslovno spaljivanjem drveta.

Među proizvodima od drveta, izlagači iz Krčedina, predstavljaju Bečejcima proizvode u vidu podmetača, tacni, ogledala, i još mnogo toga, a sve to u dekupaž tehnici. Pored gotovih proizvoda Krčedinci nude i neobrađene proizvode, pa tako uz kupovinu svih potrebnih sredstava na ovom štandu možete sami kod kuće osmisliti i napraviti nešto po svom ukusu.

Neizostavne rukotvorine poput krpara, pletenih i heklanih šalova, torbi, kapa i privezaka ali i vitražnih časa i flaša takođe se mogu naći u centru Bečeja. 

Bez obzira koje ste nacionalne veroispovesti i dali slavite Valentina ili Trifuna, posetite bazar „Ženski kutak“ koji traje do sutra i nekim od unikatnih proizvoda obradujte vašu voljenu osobu.

„Ženski kutak“ po meri svih posetilaca
Ostale vesti iz ove kategorije