Privreda

Osamdeset majstora i preduzetnika proslavilo svoj dan

Vukašin Ljubojev | 21. maj. 2019. | 11:09 | Privreda

Manifestacija „Dani majstora“ četvrta po redu, kojom je ujedno obeleženo i četvrt veka postojanja i uspešnog poslovanja „TJ elektroservis“ Tripolski, održana je minulog vikenda u ovom elektroservisu u Bečeju. Na sastanak majstora, automehaničara i trgovaca sa teritorije Bečeja, Vojvodine ali i Mađarske, odazvalo se oko 80 preduzetnika.

Ričard Tripolski, koji je preuzeo vodeću poziciju u servisu, ističe da im je primarno da održe kvalitet poslovanja i da ga, u okviru postojećih mogućnosti, unaprede. Nastoje da rade sa najnovijom opremom i da prate nove tehnologije, kako bi uspešno mogli da konkurišu firmama na području Srbije i šire. Firma beleži dobre rezultate završavajući posao na vreme i dajući odgovarajuće garancije za sve usluge, a rezultat toga jeste poverenje koje im ukazuju stalni ali i novi klijenti.

Majstorski sastanak trajao je tokom celog subotnjeg dana. Za uveličavanje atmosfere pobrinula se grupa „Sigma“, dok su se za gurmanski deo proslave pobrinuli neki od majstora koji su zasukali rukave i ovog puta umesto okasto vilastih ključeva, varjačama napravili pravu majstoriju.

Osamdeset majstora i preduzetnika proslavilo svoj dan
Ostale vesti iz ove kategorije