Privreda

Opštini Bečej novih 20 miliona dinara za izgradnju kanalizacije i atarskih puteva

Zorana Bogdanović | 31. maj. 2019. | 11:14 | Privreda

Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević zajedno sa pokrajinskim sekretarom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vukom Radojevićem,  u Bečeju je uručio ugovore predstavnicima  33 lokalnih samouprava koje su dobile sredstva na konkursima za uređenje atarskih puteva i izgradnju vodnih objekata i kanalizacione mreže

U prethodne tri godine Pokrajinska vlada u agrar je uložila više od 20 milijardi dinara, a ovom konkursnom linijom za izgradnju adaptaciju i sanaciju atarskih puteva opredeljeno je 450 miliona dinara.

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo podržao je dva projekta opštine Bečej čija vrednost iznosi 40 miliona dinara, od čega je učešće lokalne samouprave 50 odsto.

Delegacija ujedno obišla radove na rekonstrukciji crpne stanice u Bečeju, koja se finansira sredstvima opštine Bečej sa nešto više od 20 miliona dinara i Sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo sa oko 10 miliona dinara. Završetak radova očekuje se za devedeset dana.

Opštini Bečej novih 20 miliona dinara za izgradnju kanalizacije i atarskih puteva
Ostale vesti iz ove kategorije