Privreda

Hotel Experience uskoro u Bečeju

Redakcija TV Bečej | 5. mart. 2021. | 11:20 | Privreda

Kamen temeljac hotela od 2.200 kvadratnih metara sa ukupnim budžetom od dva i po miliona evra, svečano je postavljen  juče u Bečeju.  Prvi hotel u našoj opštini sa četiri zvezdice, koji će raspolagati sa blizu trideset soba, i  84 ležaja,  biće kompleks koji nudi zapadnoevropske velnes usluge, uključujući ekskluzivni restoran, terasu za sunčanje, teren za mini golf, teretanu i sadržaje za ekstremne sportove.

Predsednik opštine Bečej, Dragan Tošić  izrazio je zadovoljstvo zbog ovakve značajne investicije, jer će to snažno uticati, pre svega na turizam u našoj opštini, on je dodao i to, da je ova investicija među prvima u nizu koji slede.

Ova investicija je zajednički projekat Akcionarskog društva „Artur Bergman” iz Budimpešte, i Deoničarskog društva „Obrok Food”, i sprovodi se uz podršku Mađarske vlade preko Fondacije Prosperitati.

Svečanom polaganju kamena temeljca  novog hotela u Bečeju, pored ostalih, prisustvovala je Ester Čalokezi Generalni Konzul Generalnog Konzulata Republike Mađarske u Subotici, Balint Juhas, direktor Fondacije Prosperitati, kao i Ištvan Pastor, predsednik Saveza Vojvođanskih Mađara, koji se u svom obraćanju zahvalio  preduzetnicima koji su investirali u izgradnju hotela, koji bi trebalo da bude završen 2022. godine.

Hotel Experience uskoro u Bečeju
Ostale vesti iz ove kategorije