Kultura

Razredni neprijatelj nova predstava Dramskog studija mladih iz Bečeja

Slađana Đorđijev | 30. mart. 2021. | 10:19 | Kultura

Dramski studio mladih, nakon tri meseca proba, izneo je pred publiku predstavu „Razredni neprijatelj“ koju je režirao Igor Pavlović. U predstavi se govori o otuđenosti porodice i čitavog društva od mladih, o vršnjačkom psihičkom i fizičkom nasilju. Sa ovom teškom temom, naši mladi glumci su se po rečima reditelja odlično izborili i pripremili jedan vredan pažnje pozorišni komad.

Mladi glumci su uz malo uobičajene treme zbog premijere, veoma ponosni na izvedbu, i zadovoljni ovom ozbiljnom temom kojom se predstava bavi.

Igor Pavlović, reditelj predstave, koji je dugogodišnji saradnik „Gradskog pozorišta“ i dobitnik niz nagrada i priznanja za svoj rad, rekao nam je da je ova teška tema, koja je stavljena pred mlade glumce, odraz naše svakodnevnice, a da pozorišni angažmani postoje da bi se i skrenula pažnja na društveni problem.

Ovo je vapaj jedne mlade generacije kojoj treba pomoć, a pozorište se uvek bavi temama koje su prisutne u društvu, uvek govori o ozbiljnim stvarima, zaključio je Pavlović osvrćući se na tematiku predstave.

Razredni neprijatelj nova predstava Dramskog studija mladih iz Bečeja
Ostale vesti iz ove kategorije