Sport

FK Vojvodina: Nakon pobede nad Krilima Krajine sledi gostovanje u Turiji

Vukašin Ljubojev | 22. april. 2021. | 9:33 | Sport

Fudbaleri Vojvodine iz Bačkog Gradišta savladali su juče na svom stadionu ekipu Krila Krajine iz Bačke Palanke sa 4:2, i tako sa tri nova boda odskočili na četvrtu poziciju Vojvođanske lige Sever.

Nakon tri utakmice i tri poraza, bez postignutog gola, ovo je bila preko potrebna pobeda igračima Vojvodine, kako bi se pred naredne mečeve podigao i moral i elan celoj ekipi siguran je trener Dabižljević.

Kada je reč o samoj utakmici 26. kola, u prvih 45 minuta, viđeno je nekoliko polušansi i sa jedne i sa druge strane koje su ostale ne materijalizovane, dok je u drugom delu utakmice viđena prava goleada.

Prvi gol u 54. minutu postigli su domaći, Jelić iz okreta pronalazi Dimitrija Ilića koji je sa ivice šesnaesterca siguran za 1:0.

Drugi gol na utakmici, a prvi za goste postignut je u 57. minutu, ispucana lopta od strane Babina pogađa Davida Kudrića, i odbija se nazad ka golu, a na Pandurovu je bilo da je pogura u gol za 1:1.

Samo tri minuta je trebalo gostima da povedu, strelac sa velike udaljenosti u 60. minutu bio je Batinica.

Koliko je trebalo gostima, toliko je trebalo i domaćima da ponovo izjednače. U listu strelaca u 63. minutu upisuje se Bojam Ćulum za 2:2.   

Nakon faula nad Jelićem u 75. minutu sudija pokazuje na belu tačku, odakle je David Kudrić siguran za ponovno vođstvo svoje ekipe, dok je u poslednjem minutu regularnog dela Dimitrije ilić koje je otvorio seriju golova, ovog puta zatvorio šestim golom na utakmici a svojim drugim.

U narednom 27. kolu Vojvođanske lige Sever ekipu Vojvodine očekuje teško gostovanje protiv dobro poznate ekipe Mladosti iz komšijske Turije koja je trenutno drugoplasirana ekipa na tabeli sa 54 boda.

FK Vojvodina: Nakon pobede nad Krilima Krajine sledi gostovanje u Turiji
Ostale vesti iz ove kategorije