Društvo

Svečano otvorene nove prostorije KZM opštine Bečej

Slađana Đorđijev | 7. maj. 2021. | 12:23 | Društvo

Puštanjem raznobojnih balona, danas su  otvorene nove prostorije  Kancelarije za mlade opštine Bečej nakon punih 15 godina rada koji je prepoznatljiv, mladi u Bečeju dobili su svoj kutak u samom centru. Svečanom otvaranju prisustvovali su Vanja Udovičić ministar za sport i omladinu i Dane Basta pokrajinski sekretar za sport i omladinu, uz domaćine, prvog čoveka opštine Bečej,  Dragana Tošić i predstavnike lokalne samouprave.

 Bečej je jedna od opština koja ima u potpunosti sređenu omladinsku infrastrukturu i koja svojim delovanjem pokazuje da misli o mladima, o sadašnjosti i budućnosti.

U uređenje i opremanje kancelarije uložen je 1,5 milion dinara, idejno rešenje je mlade Katarine Popov, arhitekte iz Bečeja, a na sastavljanju nameštaja, kao i svim ostalim detaljima, radili su mladi volonteri.

Istinski motiv svima nama je da zajedničkim delovanjem učinimo opštinu Bečej kvalitetnijim mestom za mlade, reko je Vanja Udovičić. Nakon svečanog otvaranja kancelarije, ministar je posetio i FK "Vojvodina" i OŠ "Svetozar Marković" u Bačkom Gradištu i tom prilikom na obe lokacije uručio sportsku opremu.

               

Svečano otvorene nove prostorije  KZM opštine Bečej
Ostale vesti iz ove kategorije