Hronika

Demolirana rasveta u Goranskom parku

Slađana Đorđijev | 11. maj. 2021. | 10:09 | Hronika

Povodom sinoćnjeg demoliranja rasvete u Goranskom parku, danas je organizovana  konferencija za medije u centralnom delu parka, a na kojoj se obratio Željko Plavšić, direktor JP "Komunalac" koji je nadležan za održavanje rasvete na teritoriji opštine Bečej.

Goranski park osnovan je pre pedesetak godina a postavljanjem rasvete stekli su se uslovi  korišćenja svih njegovih kapaciteta i u večernjim satima. Sa konferencije je upućen apel  svim sugrađanima da se odgovorno i savesno ponašaju prema zajedničkoj imovini opštine Bečej i oštro osude svako  uništavanje javne rasvete i ostale imovine koja je vlasništvo svih građana. Takođe, doneta je i odluka da se uništena rasveta neće popravljati dok se ne postavi video nadzor.

Inače, kako nam je rekao Plavšić, očekuje se da će u bliskoj budućnosti, u periodu od dva , tri meseca, već početi svi neophodni radovi na  postavljanju  video nadzora, i da se nada da će na taj način uspeti da se razotkriju počinioci ovakvih vandalskih dela, kao i da se spreči dalje uništavanje imovine.

Demolirana rasveta u Goranskom parku
Ostale vesti iz ove kategorije