Sport

FK Vojvodina: Goleada u Gradištu

Vukašin Ljubojev | 27. maj. 2021. | 8:41 | Sport

Fudbalski klub Vojvodina iz Bačkog Gradišta ugostio je juče u okviru 32. kola Vojođanske lige Sever istoimenu ekipu iz Tovariševa, a nakon devedeset minuta igra rezultat je bio 10:2 za domaćine.

Iako je utakmica bez velikog značaja, na terenu je viđena prava borba, dominirali su domaći od samog starta, dok su gosti samo u nekoliko navrata zapretili u prvom delu meča što je rezultiralo da se na odmor ode sa 5:0.

U drugi deo utakmice igrači gostujuće Vojvodine ulaze sa igračem manje jer je Momčilo Vulić zbog nesportskog ponašanja u pauzi dobio drugi žuti karton. Sve ovo je značilo da će domaći slaviti sa još ubedljivijom pobedom, što se i desilo, međutim su gosti sa svega deset igrača do kraja uspeli da smanje razliku na 10:2.

Bratislav Jelić u jučerašnjoj utakmici postigao je čak pet golova i to u 39, 40, 54, 67 i 81, Miodrag Pelengić uz četiri asistencije upisao se isto toliko puta i to u 7, 22, 66 i 75. minutu, dok se Nenad Pecarski u listu strelaca upisao u 26 minutu.

U narednom pretposlednjem kolu igrači Vojvodine putuju u Vrbas, dok će u poslednjem kolu dočekati na svom terenu ekipu Crvenke. Biće to teško i gostovanje ali i domaćinstvo jer se upravo i Crvenka i Vrbas bore za opstanak u ligi.

FK Vojvodina: Goleada u Gradištu
Ostale vesti iz ove kategorije