Sport

Spuštena zavesa u Vojvođanskoj ligi Sever - Vojvodina na petoj poziciji

Vukašin Ljubojev | 7. jun. 2021. | 5:14 | Sport

U okviru poslednjeg 34. kola Vojvođanske lige Sever, fudbaleri Vojvodine iz Bačkog Gradišta ostali su poraženi na svom stadionu od ekipe Crvenke sa 1:3.

Kada je reč o golovima, prvi i jedini gol za Vojvodinu postigao je Džigurski u 12. minutu dok su se u llistu strelaca za goste iz Crvenke upisali Babić u 15. i 27. i Kerekeš u 25. minutu.

Nakon odigrane 34. utakmice, Vojvodina je sezonu završila na petoj poziciji sa 56 bodova odnosno sa 18 pobeda, 14 poraza i dva remija.

Pored toga što je ovo bila poslednja utakmica u ovoj sezoni, ona je ujedno bila poslednje utakmica i za Lazara Dabižljevića na mestu šefa stručnog štaba fudbalskog kluba Vojvodina iz Bačkog Gradišta.

O daljim planovima Vojvodine odlučivaće skupština kluba ističe Kudrić i dodaje da se nada da je ovo prvi i poslednju put da je publika bila primorana da prati utakmicu preko zidina stadiona.

Sezona jeste gotova, ali lopta na stadionu u Bačkom Gradištu neće mirovati jer su uskoro očekuje četvrti Memorijalni turnir u malom fudbalu "3 na 3",  posvećen dugogodišnjem predsedniku FK "Vojvodine" Milovanu Joviću.

Spuštena zavesa u Vojvođanskoj ligi Sever - Vojvodina na petoj poziciji
Ostale vesti iz ove kategorije