Sport

HSB predstavio svoje programe u centru Bečeja

Vukašin Ljubojev | 15. jun. 2021. | 10:33 | Sport

Građani Bečeja minulog viken  da imali su prilike da se upoznaju sa avanturističkim programima High-tech sportske baza (HSB), kokja je nedavno otvorena u centru grada. U okviru promotivnog dana, zainteresovani posetioci mogli su i da isprobaju HSB vozila, kao i da po specijalnim promotivnim cenama rezervišu neki od zabavno-rekreativnih programa.

HSB treneri su zainteresovanim građanima pokazali kako se upravlja segvejom, rendžerom, e-bajkom, hill-dogom, e-kosterom. Ujedno, mogli su da isprobaju neke od grupnih programa poput borbe mehurima, borbe lukom i strelom, laserske puške.

HSB nudi i igre u zatvorenom prostoru poput nemoguće misije, sobe panike i Wild West Winchester igre, koje su porazumevaju kolektivni rad i pogodne su za tim bildinge.

U ponudi su takođe i letnji programi u okviru kojih zainteresovani mogu da uživaju na Tisi tokom najtoplijeg perioda godine - vožnja kajaka, kanua, sup daski, džet skija, vožnja na gumenim krofnama i sofama koje vuče čamac. Sve dodatne informacije vezane za Sportsku bazu, programima, osiguranju, kupovini vaučera i drugom, možete dobiti i na sajtu hsb.rs.

HSB predstavio svoje programe u centru Bečeja
Ostale vesti iz ove kategorije