Sport

Bačko Gradište spremno za sutrašnji „odbojkaški praznik“

Vukašin Ljubojev | 10. septembar. 2021. | 5:11 | Sport

Odbojkaški klub “Libero” iz Bačkog Gradišta uz podršku Opštine Bečej i Kancelatrije za mlade opštine Bečej sutra 11. septembra biće domaćin četvrtog po redu međunarodnog turnira u odbojci na travi koji je od ove godine memorijalnog karaktera i nosi ime tragično preminule članice kluba iz Bačkog Gradišta “Paulina Pani Šoltiš”.

Veliki sportski događaj održava se na stadionu FK Vojvodina u Bačkom Gradištu, a defile učesnica i sam početak nadigravana na mrežama zakazan je za 9:30.

Na prošlogodišnjim turnirima učešće je uzimalo više od tridesetak klubova iz čitave Vojvodine i Republike Srpske sa preko 70 ekipa, gde je odbojkaško umeće na svakom turniru pokazalo od 500 do 700 devojčica, pa tako organizatori očekuju i u ovogodišnjem izdanju sličan broj učesnica.

Pored toga što je memorijalnog karaktera, turnir je ove godine i humanitarnog karaktera, jer će u toku celodnevnog takmičenja biti izložena kutija u kojoj će se sakupljati dobrovoljni novčani prilozi za pomoć u lečenju Alekse Prodanovića, koji je tragično nastradao u martu mesecu ove godine na putu ka Bisernom ostrvu. 

Bačko Gradište spremno za sutrašnji „odbojkaški praznik“
Ostale vesti iz ove kategorije