Servisne informacije

JP „Toplana”: U toku završne pripreme za početak grejne sezone

Redakcija TV Bečej | 28. septembar. 2021. | 5:10 | Servisne informacije

JP „Toplana”: U toku završne pripreme za početak grejne sezone

Javno preduzeće „Toplana” Bečej obaveštava kupce toplotne energije za grejanje, koji su priključeni na sistem daljinskog grejanja (SDG) da će u sklopu završnih priprema za početak grejne sezone 2021/2022, započeti sa dopunom vode i stavljanjem pod pritisak kućnih instalacija grejanja u višestambenim objektima-zgradama.

O terminu, odnosno datumu, punjenja vodom i stavljanja pod pritisak instalacije grejanja zgrade kupci će biti posebno obavešteni pisanim Obaveštenjem koje će biti istaknuto na oglasnoj table ili drugom vidnom mestu u ulazu zgrade.

S obzirom da instalacije grejanja nisu bile u funkciji više meseci mogu se očekivati curenja vode na ventilima, cevima i grejnim telima kućnih instalaciji centralnog grejanja.

Zbog toga, posebno u terminu navedenom u Obaveštenju, potrebno je obratiti pažnju na eventualna curenja vode i o tome obavestiti JP Toplana Bečej na telefone navedene u Obaveštenju.

Ovom prilikom mole se kupci koji izvode radove na instalaciji grejanja zgrade, a nisu o tome prethodno obavestili JP „Toplana” Bečej da se jave na telefone date u Obaveštenju.

U skladu sa Odlukom o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom iz sistema daljinskog grejanja grejna sezona počinje 15.oktobra, a izuzetno može da počne ranije ako tri dana uzastopno u 21 čas temperature spoljnjeg vazduha iznosi 12⁰C ili niže.

Osmrtnice
Ostale vesti iz ove kategorije