Društvo

Nakon tri decenije biće obnovljena sauna u sportskom centru u Bečeju

Vukašin Ljubojev | 1. oktobar. 2021. | 7:19 | Društvo

Minula letnja sezona u pogledu broja gostiju na otvorenim bazenima, broja sportista koji su boravili na pripremama, kao sveopštoj popunjenosti kapaciteta, za Ustanovu za sportsku i kulturnu aktivnost omladine “Đorđe Predin Badža” Bečej bila je i više nego uspešna, ocenio je direktor Čaba Andruško.

Trenutno se izvode radovi na rekonstrukciji toaleta u prizemlju sportskog centra. Ova investicija vredna oko 3,7 miliona dinara trebalo je da bude realizovana prošle godine, ali su radovi prolongirani zbog korona virusa. U narednom periodu biće obnovljeno sve – od sanitarija, preko keramike, do vodovodnih i kanalizacionih cevi.

Pored toga, u toku je i obnova saunskog prostora i same saune.

Inače, radno vreme zatvorenog bazena za građanstvo je radnim danima od 5.30 do 9 ujutro i od 12 do 17 časova. Cena ulaznica do kraja godine ostaje nepromenjena i iznosi 200 dinara. Građani koji nisu iskoristili kartice za otvoreni bazen mogu ih iskoristiti za zatvoreni i to do kraja decembra ove godine.

osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški livno umrli osmrtnice grude smrtovnice sarajevo osmrtnice smrtovnice osmrtnicama smrtovnice sarajevo smrtovnice visoko smrtovnice tuzla lektire lektira jastuci madraci cvijeće horoscope umrli vicevi sanovnik horoskop knjige recepti kalkulator

Nakon tri decenije biće obnovljena sauna u sportskom centru u Bečeju
Ostale vesti iz ove kategorije