Közélet

Értékes műszaki felszerelés a legsikeresebb öko-rövidfilmekért és makettekért

Bogdanović Zorana | 2019. február. 22. | 11:16 | Közélet

Az Ökobecse Polgári Egyesület az „ECO SCHOOL” IPA projektum keretein belül két pályázatot írt ki „Forgass filmet bármivel” és „Fenntartható változások az otthonodban” elnevezéssel. A legsikeresebbek tablet-ot, színes fénymásolót és hordozható töltőt nyernek.

A pályázaton, amely egyidejűleg Magyarországon is zajlik, 12-től 15 éves korú gyerekek vehetnek részt, a munkákat pedig legkésőbb március 15-ig kell átadni.

Ami a Forgass filmet bármivel” rövid-film kategóriát illeti, a legfeljebb 2 perces alkotást a Google drive-ra kell feltölteni, a link-et pedig az ekobecej@gmail.com e-mail címre kell elküldeni.

A „Fenntartható változások az otthonodbanelnevezésű pályázatra pedig egy makettet kell elkészíteni, amelynek, mint a filmnek is, a saját tapasztalataikra és a környezettudatos fenntartható életmódra vonatkozó ismereteiken kell alapulnia. A maketteket személyesen is el lehet juttatni, illetve postán elküldeni, a következő címre: Kis Zoltán, Božidara Mirića 1. 21220 Bečej. Magyarországra is el lehet küldeni a következő címre: Halász Györk, Ecocenter 1118 Budapest, Köbölkút utca 12/4-es csengő.

Értékes műszaki felszerelés a legsikeresebb öko-rövidfilmekért és makettekért
Még több hír ebből a kategóriából