Sport

Vojvodina FK: A sorakozón 19 játékos vett részt

Ljubojev Vukašin | 2020. június. 23. | 9:19 | Sport

A bácsföldvári Vojvodina Futball klubban elkezdődtek a komolyabb felkészülések az új idényre, a Sever Vajdasági Ligában. A sorakozón a klub vezetőségének néhány tagja, az edző és 19 játékos vett részt.

A zöld pályára-lépés előtt, a klub elnöke, Goran Kudrić a jelenlevő játékosoknak elsősorban jó egészséget, és minél kevesebb sérülést kívánt a következő idényben. Egyúttal előrevetítette számukra kiemelt céljaikat, kívánságaikat és ambícióikat.

Ami a következő időszakra való felkészülést és az edzési folyamatot illeti, a földváriak ezen a héten három edzésen vesznek részt, míg a következő öt hétben, hetente négyre növelik az edzéseket, ideértve a barátságos mérkőzéseket is.

Ami az erősítést illeti, eddig hivatalosan két új játékos érkezett a klubba, ami pedig már biztos, az az, hogy Boris Bečanović magánéleti okok miatt, elhagyja a csapatot, Nenad Kudrić távozása pedig még kérdéses.

Branislav Tatić önfeláldozó munkájának köszönhetően, a futball klub épülete nagy esztétikai és egyéb változásokon megy keresztül, mindezt azzal a céllal, hogy a látogatók és a vendégek minél kellemesebben érezzék magukat, úgy a klub vendéglőjében, mint az öltözőkben és a segéd-épületekben.

A klub törekvéseinek és kitartásának, valamint a jóindulatú embereknek köszönhetően, az építési és festési munkák, az idény elejére, várhatóan befejeződnek. Minden eddigi munkát saját erejükből és irányításukkal végezték el – a klub tagjai és egyes szponzorok támogatásával.

 

Vojvodina FK: A sorakozón 19 játékos vett részt
Még több hír ebből a kategóriából