Sport

Prozivka fudbalera Bečeja: U novoj sezoni cilj vrh tabele

Vukašin Ljubojev | 29. jun. 2020. | 8:47 | Sport

Igrači, treneri i uprava Omladinskog fudbalskog kluba Bečej 1918, konačno su dočekali prozivku na Gradskom stadionu kraj Tise. Skupu je prisustvovalo 26 igrača, potpredsednik OFK Bečeja Nedeljko Vasić, šef stručnog štaba Milan Belić, sportski direktor i trener golmana Miloš Andrić, kao i pomoćni trener Dejan Čokorilo. 

Igrači Strahinja i Petar Ilić, Miloš Zličić, Luka MIljević i Milan Stanić razdužili plavo-bele dresove. U narednom delu priprema, pored prisutne dvadeset šestorice igrača očekuje se i dolazak Ranka Puškića, Ilije Erdeljana, Nikole Furtule.

Osim u igračkom kadru, do promena je došlo i u redovima stručnog štaba.

Početak sezone 2020/2021. i dalje je nepoznanica i za Bečejce, ali i za druge članove Srpske lige Vojvodina.

Test utakmice počinju ovog vikenda. Prvi meč Bečejci će imati sa ekipom Mladosti iz Bačkog Petrovca, potom 11. jula protiv omladinaca Vojvodine iz Novog Sada, 17. sa Cementom iz Beočina, 24. sa „Mladostašima“ iz Bačkog Jarka, 1. avgusta sa Radničkim iz Zrenjanina, dok je generalka zakazana za 8. avgust sa Kozarom iz Banatskog Velikog Sela. 

Kada je reč o infrastrukturnim projektima, u toku su završni radovi na pomoćnom-veštačkom terenu i ukopavanje automatskog zalivanja travnate površine na glavnom. Pored toga počelo je i krčenje šume iza glavnog stadiona gde će, kako kažu u klubu, biti izgrađena još dva terena, što će učiniti da Bečej dobije još jedan veliki sportski kompleks, koji će u budućnosti postati rasadnik mladih i perspektivnih fudbalera.

Prozivka fudbalera Bečeja: U novoj sezoni cilj vrh tabele
Ostale vesti iz ove kategorije