Sport

Još samo nekoliko dana do otvaranja High-tech sportske baze u Bečeju

Vukašin Ljubojev | 12. april. 2021. | 10:37 | Sport

Ovog proleća u Bečeju otvara se High-tech sportska baza, koja predstavlja skup avanturističkih programa koji su namenjeni svima  koji vole dobru zabavu, adrenalin, avanturu, sportske aktivnosti, druženje i provod, odnosno svima koji žele da provedu svoje slobodno vreme na aktivan i kreativan način. 

Outdoor programi ili aktivnosti na otvorenom obuhvataju vožnju terenskim vozilima poput segveja, e-kvadova, e-rendžera, e-kostera, e-bajkova i hildoga. Tu su i grupni programi poput borbe laserima, borbe u mehurima, borba lukom i strelom, frizbi golf, a da bi zabava bila upotpunjena i za nešto starije, tu su programi poput Vajnkešinga i Beer bajka, tokom kojih učesnici mogu da uživaju u konzumaciji domaćih craft piva i vina bečejskih proizvođača.

U pripremi su, takođe i letnji programi u okviru kojih će učesnici moći da uživaju na reci Tisi tokom najtoplijeg perioda godine: vožnja kajaka, kanua, sup daski, džet skija, vožnja na gumenim krofnama I sofama koje vuče čamac.

Pored aktivnosti na otvorenom tu su i indoor programi – programi u zatvorenom, koji obuhvataju zabavne igre za celo društvo u zatvorenom prostoru, rešavanje misterija u escape room-u i super high-tech igre, poput: Sobe panike, Mission Imposible i Wild west-a

HSB baza nalazi se u samom centru Bečeja, a na recepciji će svi zainteresovani građani moći dobiti informacije i upoznati se sa svim detaljima avanturističkih tura, sve dodatne informacije vezane za Sportsku bazu, programima, osiguranju, kupovini vaučera i drugom, možete dobiti i na sajtu hsb.rs.

Još samo nekoliko dana do otvaranja High-tech sportske baze u Bečeju
Ostale vesti iz ove kategorije