Sport

KMF Bečej 2003 ponovo u Prvoj futsal ligi Srbije

Vukašin Ljubojev | 12. april. 2021. | 10:40 | Sport

Klub malog fudbala Bečej 2003 ponovo se plasirao u elitnu Prvu futsal ligu Srbije. U 21. kolu momci sa Tise savladali su ekipu Foruma iz Vršca sa ubedljivih 13:3 i tako kolo pre kraja sezone obezbedili sebi vizu za najviši rang takmičenja.

Nakon utakmice upriličena je dodela medalja futsalerima Bečeja, kao i pehara koji je Komesar prve i druge futsal lige, Radenko Bošković, uručio kapitenu Stefanu Koraću.

Kada je reč o minuloj utakmici po jednom u listu strelaca za domaće upisali su se Novaković u 5, Mačiženski u 8. i Bodonji u 13. minutu, po dva gola postigli su Korać u 3. i 10, i Arđeljan u 7. i 9, dok je Golub čak šest puta tresao mrežu Vrščana I to u 17, 21, 32, 36, 37. i 39, minutu.

Nakon ovog meča preostaje još jedna utakmica, ali Bečej svakako odlazi u viši rang sa 17 pobeda, tri poraza i jednim remijem.

Vadaski, Novaković, Korać, Bodonji, Golub, Arđeljan, Živkućin, Mačiženski, Ćulum, Božičić, Marinković, Kobiljski, Pokrajac i Arvaji prezimena su igrača koji su izneli sav teret drugoligaškog karavana na svojim leđima i koji su pored trenera Šoša i stručnog štaba najzaslužniji za ovaj uspeh.

Takođe treba spomenuti i podršku svih sponzora i lokale samouprave koja je verovala u ovaj tim i njihov uspeh.

Poslednja utakmica igra se narednog vikenda u Leskovcu sa istoimenom ekipom, koja nema značaj za tim Bečeja, a nakon toga sa odlazi na zaslužen odmor do početka priprema za Prvu futsal ligu Srbije.

KMF Bečej 2003 ponovo u Prvoj futsal ligi Srbije
Ostale vesti iz ove kategorije