Sport

A Bečej vízilabdázói a Szerbiai Első A Liga tagjai lettek

Ljubojev Vukašin | 2021. április. 26. | 7:05 | Sport

Az Első B Liga utolsó, 18. fordulójának keretében, a Bečej vízilabdázói, 10:8-ra legyőzték Dorćol csapatát, negyedenként, 4:0, 1:0, 1:3, 4:5,  és ezáltal, mint a tabella második helyezettjei, a Szerbiai Első A Liga tagjaivá váltak.

Az óbecseiek, az elmúlt szezont 43 ponttal zárták,  elérve 14 győzelmet, három vereséget, és egy döntetlen mérkőzést. Az ellenfél hálójába 237-szer találtak be, saját hálójukból pedig 177-szer emelték ki a labdát.

Emlékeztetőül: Egy évvel ezelőtt a klub kilépett az Első A Ligából, mert Krstonošić edző megítélése szerint, a fiatal csapatnak, ahol az átlagéletkor 17 év, elég lesz, és jól jön az Első B Liga tapasztalatszerzésre és fejlődésre. Mostanra viszont, teljesen biztos abban, hogy minden erejüket beleadva fogják megkezdeni a  versenyt a magasabb rangban.

Ami az utolsó meccset illeti, a Bečej csapatának, Jović és  Bošković egy-egy gólt szerzet, a belgrádiakkal szembeni összecsapásban,  Krstonošić és Perić pedig négy-négy találatot könyvelhet el.

A csapat nagyobb részének nincs megállás, ugyanis a fiatalabb generációk a saját bajnokságaikra készülnek, az idősebbek viszont ezek után, megérdemelt szabadságra mennek.

Egyelőre még nem lehet tudni azt, hogy mi vár az óbecsei vízilabdázókra a magasabb rangú versenyen, ugyanis átszervezésre kerül sor, de Krstonošić edző elmondása szerint, várhatóan marad néhány csapat az Első A Ligában, amelyek ellen a Bečej csapata pontokat tervez szerezni a soron következő versenyidény során.

A Bečej vízilabdázói a Szerbiai Első A Liga tagjai lettek
Még több hír ebből a kategóriából