Sport

KKK Bečej: Novi uspesi na Kupu Srbije

Vukašin Ljubojev | 27. april. 2021. | 8:49 | Sport

Bečejski kajakaši ostvarili su zapažene rezultate na Savskom jezeru na Adi Ciganliji na Collagenfix Kupu Srbije.

Kod juniora u trci K-1 na 1000 metara Filip Ratkov bio je četvrti, na 200 metara treći dok je na 500 metara bio šesti. Kod seniora u K-1 na 1000 metara Marko Tomićević zauzeo je petu poziciju, takođe kod seniora u K-1 na 200 metara u B finalu Aleksandar Hadnađev bio je četvrti dok je u istoj disciplini i razdaljini ali u A finalu Luka Stojkov bio sedmi, a Miloš Stojkov osmi. Kod seniorki u K-1 na 200 metara u A finalu Biljana Relić bila je druga, dok je kod seniora u disciplini K-1 na 500 metara u B finalu Luka Stojkov zauzeo prvo mesto a Miodrag Ikadinović drugo.

U trodnevnom takmičenju veslalo 130 učesnika na 80 trka u tri starosne kategorije (kadeti, juniori, seniori) na tri distance (1000, 200 i 500 metara).

Najviše uzbuđenja viđeno je na trci seniora na 200 metara. Gde je trijumfovao je Bečejac koji vesla za Zmaj iz Zemuna, Marko  Novaković, ispred Marka Dragosavljevića, dok je treće mesto zauzeo Nebojša Grujić.

U četvrtak u Plovdivu Strahinja Stefanović, Marko Dragosavljević, Marko Novaković i Nebojša Grujić boriće se za dva mesta u nacionalnom timu koja vode na Svetski kup u Segedinu.

Kada je reć o Kajak kanu klubu Bečej upis je u toku a svi zainteresovani roditelji i deca mogu svakodnevno da dođu i vide kako se odvijaju treninzi.

KKK Bečej: Novi uspesi na Kupu Srbije
Ostale vesti iz ove kategorije