Közélet

Vanja Udovičić miniszter Bácsföldváron sportfelszerelést adott át

Đorđijev Slađana | 2021. május. 10. | 6:55 | Közélet

A Sport- és Ifjúsági Minisztérium akciója, a tornatermek új felszeréssel és sporteszközökkel történő felszerelése, Bácsföldváron folytatódott. Vanja Udovičić, illetékes miniszter, Dane Basta, tartományi sport és ifjúsági titkár, valamint Óbecse község elnöke, Dragan Tošić, közös munkalátogatása során, a bácsföldvári Vojvodina Futball Klubnak és a helyi Svetozar Markovć Általános Iskolának sporteszköz-csomagokat adott át.

Az akció keretében eddig 220 iskolát szereltek fel, és azt szeretnék, hogy ez a szám drasztikusan megnövekedjen, mondta Udovičić miniszter, hozzátéve, hogy bebizonyosodott, hogy a gyerekek motiváltabbak,  a testnevő tanárok pedig mindent elkövetnek annak érdekében, hogy átadják tudásukat, éppen emiatt fontos, hogy minél jobb munkakörülmények között dolgozhassanak, mint ahogy jelentősek ezek a munkalátogatások is a terepen, melyek során széleskörűbb képet kapunk a helyi klubok munkájáról, szögezte le Udovičić.

Az iskoláknak szánt sporteszközcsomag 10 kosárlabdát, ehhez két hálót, két táblát, és két karikát, 10 kézilabdát, ehhez két kapukeretet hálóval, 10 röplabdát, ehhez hálót és két szorítót, valamint 10 focilabdát tartalmaz.

 

Vanja Udovičić miniszter Bácsföldváron sportfelszerelést adott át
Még több hír ebből a kategóriából