Politika

Tošić: „Budžet je razvojni i dobar, 30 miliona za kanalizaciju“

Slađana Đorđijev | 31. maj. 2021. | 10:27 | Politika

Na 10. sednici SO Bečej, pred odbornicima su se našle 32 tačke dnevnog reda. Usvojen je prvi rebalans budžeta. Predsednik opštine Bečej, Dragan Tošić rekao je na sednici da je projektovan budžet koji je razvojni i dobar,  kao i da će uslediti nov rebalans, jer  se očekuju nove investicije i sredstva iz viših nivoa vlasti.

Raspisivanje nekih projekata očekuje se u septembru, a sredstva koja su bila u budžetu raspoređena za njih su sada preusmerena.

Na ovoj sednici donete su i odluke o prodaji parcela kod Tise. Plan je da se gradi akva park, potencijalni investitor poslao je pismo o namerama, a do kraja godine očekuje se postavljanje kamena temeljca.

Rad ove 10. sednice SO Bečej, obeležila su i usvajanje Lokalnog akcionog plana za decu kao  i Pravilnika o finansiranju sportskih klubova i organizacija na teritoriji opštine Bečej. Usvojeni su i izveštaji o poslovanju:  Gradskog pozorišta, Centra za socijalni rad, Narodne biblioteke Bečej, Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin Badža“ kao i preduzeća Potisje Bečej Doo.

Sednica SO Bečej, protekla je uz raspravu o budžetu, kao i izlaganje pojedinih izvestioca, a završena je bez odborničkih pitanja.

Tošić: „Budžet je razvojni i dobar, 30 miliona za kanalizaciju“
Ostale vesti iz ove kategorije