Sport

Augusztusban felújítják a bácsföldvári kézilabdapályát

Ljubojev Vukašin | 2021. június. 16. | 10:57 | Sport

Az Ifjúsági és Sportminisztérium, valamint Óbecse község pénzeszköz-támogatásának köszönhetően, idén augusztusban felújítják a bácsföldvári Đorđe Tapavica Džoja Sport- és Rekreációs Központ keretein belül működő kézilabdapályát.

Ez a hír leginkább a kispályás labdarúgást kedvelőket örvendeztette meg, mert mint ahogyan azt bejelentették, a felújított pályán számos torna lesz szervezve. Az új aszfaltréteg mellett, a tervek szerint, mini lelátók és megvilágítás is lesz, jelentette be Óbecse község elnöke, Dragan Tošić.

Tošić hozzátette, hogy a helyi önkormányzatnak már régóta szándékában állt ennek a pályának a rekonstrukciója, azonban ez eddig nem volt a Község tulajdona, így lehetetlen volt bármiféle befektetést végrehajtani, mondta az elnök. A tulajdonjog átírása után megváltozott a helyzet, és miután a munkálatok befejeződnek, az új sportpálya minden helyi polgárnak a rendelkezésére fog állni.

A helyi önkormányzat vezetőinek látogatása során, a Vojvodina játékosainak professzionális futballabdákat adtak át, melyek értéke 170 ezer dinár, ez a beruházás hozzájárulhat a munkájuk és a hivatalos mérkőzéseken való részvételük fejlődéséhez, mondta a Községi Tanács sporttal, ifjúsággal, idegenforgalommal és tájékoztatással megbízott tagja, Dane Mandić.

Ezen kívül, a helyi önkormányzat a sport- és rekreációs központ keretein belül működő bowling-pálya rekonstrukcióját is tervezi az idén, mondta Tošić, hozzátéve, hogy a bejelentett módosítás után, az önkormányzat pályázni fog pénzeszköz-támogatásra a Tartományi Sport és Ifjúsági Titkárságnál.

Augusztusban felújítják a bácsföldvári kézilabdapályát
Még több hír ebből a kategóriából