Sport

Az óbecsei karatisták értékes felszerelést kaptak, de támogatást is a további tevékenységeikhez

Ljubojev Vukašin | 2021. június. 17. | 11:12 | Sport

A Bečej Karate Klub és a Soko-2017 Sportegyesület tagjai ezentúl jobb munkakörülmények között dolgozhatnak, a helyi önkormányzat mintegy 100.000 dináros adományának köszönhetően.

A Községi Tanács sporttal, ifjúsággal, idegenforgalommal és tájékoztatással megbízott tagja, Dane Mandić, értékes spotfelszerelést adott át az óbecsei karatistáknak. A teremben egyúttal két klímaberendezést is felszereltek, így mindkét klub sportolói optimális körülmények mellett dolgozhatnak a nyár folyamán.

A Bečej Karate Klubnak jelenleg 84 tagja van, a jó hír pedig az, hogy a karatisták azt tervezik, hogy szeptemberben, a nagy jubileumuk megünneplésének részeként, úgynevezett „nosztalgia edzéseket” is tartanak, amelyeken az egykori klubtagok vesznek majd részt, mondta az edző.

A Soko-2017 Sportegyesületnek 35 tagja van, akik főként óvodáskorúak, illetve az általános iskolák alsós tagozatosai, harmadik osztályig.

Mandić kiemelte, hogy a helyi sportkluboknak, egyesületeknek és szervezeteknek megbízható partnere van a helyi önkormányzat személyében, amely folyamatosan arra törekszik, hogy javítsa és elősegítse a munka és az edzési körülményeiket, mindezt igazolja az a beruházási ciklus, amely az elmúlt hónapokban valósult meg.

Az óbecsei karatisták értékes felszerelést kaptak, de támogatást is a további tevékenységeikhez
Még több hír ebből a kategóriából