Privreda

NAJBOLJE MLEKO NA TRŽIŠTU – DA LI ZNATE KOJE JE?

Redakcija TV Bečej | 23. jul. 2021. | 9:19 | Privreda

NAJBOLJE MLEKO NA TRŽIŠTU – DA LI ZNATE KOJE JE?

Posetili ste obližnji maloprodajni lanac u nadi da ćete izaći za ne više od 10 minuta, prilazite polici sa mlečnim proizvodima i ispred sebe pronalazite veliki broj brendova za koje vam se čini da su slični. Rešenje za adekvatni odabir ne vidite i ukoliko mislite da ste jedini, verujte nam da niste i upravo zbog toga odlučili smo da se malo više posvetimo ovoj temi.

Jedan od najboljih načina da budete sigurni da je mleko garantovanog kvaliteta i sa očuvanim visokim hranljivim sadržajem, jeste da znate poreklo istog, kako se obrađuje i skladišti. Kompanije godinama „jure“ poverenje potrošača, a ono se pored navedenih stiče i stavkama kao što su iskustvo, tradicija i ime koje garantuje kvalitet.

Kompanija Imlek, jedan od lidera na tržištu prehrambene industrije svoje poslovanje uspešno sprovodi više od šest decenija. Svoju poziciju i reputaciju stekla je uz kontinuirano investiranje u stručne kadrove i savremenu tehnologiju, a osvojenim nagradama i priznanjima pokazala je da kvalitet njihovih proizvoda ne manjka. Zbog toga, kada je u pitanju zdravlje nas i naših najbližih, Imlek potrošačima pruža garanciju da proizvodi koje nudi jesu najvišeg kvaliteta i da su bogati kalcijumom i proteinima i ostalim vitaminima potrebnim za normalno funkcionisanje organizma.

Zanimljiv je podatak da Imlek trenutno sarađuje sa više od 4.000 domaćih farmera, zbog čega proizvode ove kompanije krasi žig Čuvarakuća dobijen od strane Privredne komore Srbije, čime se potvrđuje kvalitet i domaće poreklo proizvoda. Imlek koristi inovativnu i najbezbedniju ambalažu koja postoji na domaćem tržištu i koja je rađena u skladu sa svim svetskim standardima, a svaki aspekt poslovanja detaljno je isplaniran, pa se tako i transportu robe poklanja velika pažnja.

Logistika proizvoda sprovodi se u kompletno zatvorenom hladnom lancu, a kao dodatni vid bezbednosti, kompanija koristi striktnu internu kontrolu kvaliteta proizvoda od preuzimanja sirovine od farmera do finalne faze proizvodnje. Nakon interne, na red dolazi i eksterna kontrola koja se sprovodi od strane republičke veterinarske inspekcije i eksterne laboratorije za ispitivanje kvaliteta. Podatak da se više desetina hiljada različitih analiza mleka i gotovih proizvoda godišnje nasumično ispita u samoj kompaniji, sa ciljem da se ispoune najviši kriterijumi bezbednosti hrane, ukazuje na to koliko Imlek brine o bezbednosti i kontroli svojih proizvoda.

Zbog toga, mudro birajte proizvode koji su vam na raspolaganju, jer sigurnost i bezbednost vas i vaših najbližih su uvek na prvom mestu.

Ostale vesti iz ove kategorije