Hronika

Bečejci održali skup podrške za tragično stradalog Jovana Marića

Vukašin Ljubojev | 13. septembar. 2021. | 9:33 | Hronika

Dvadesetjednogodišnji Jovan Marić iz Bečeja tragično je stradao pre tri nedelje kada je, kako se pretpostavlja, na njega pala žica sa stuba, što je dovelo do strujnog udara.

Ova tragedija uznemirila je građane Bečeja, koji su osnovali Fejsbuk grupu „Pravda za Jovana“ i juče održali skup podrške porodici nastradalog mladića. Okupljeni su palili sveće za Jovana u centru Bečeja i simboličnom šetnjom oko trga odali počast Jovanu, nakon toga građani su se okupili u Novom selu gde su takođe palili sveće, na mestu gde je naš sugrađanin poginuo kobne večeri između 23. i 24. avgusta.

Istraga je i dalje u toku, čekaju se nalazi veštaka, a slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu i više nije u nadležnosti Osnovnog javnog tužilaštva u Bečeju. Porodica Marić čeka odgovore ko je odgovoran zbog smrti njihovog deteta i šta je uzrok tome.

Naš sagovornik kaže da je tužilaštvo naložilo hitno postupanje, te da očekuju konkretnije odgovore za petnaestak do dvadeset dana.

Inače, Jovan je radio na privremeno-povremenim poslovima u kompaniji KWS i kobne večeri se oko 2 ujutro vraćao s posla kada i tragično stradao.

Smrtovnice
Bečejci održali skup podrške za tragično stradalog Jovana Marića
Ostale vesti iz ove kategorije